Tillbaka till Vindeln och surströmming med Bengan och Tina

Knappt hade vi hunnit hem från Vindelns vårmarknad förrän vi fick förfrågan om att komma tillbaka och spela Erik och Ester på nationalälvens dag. Det tackade vi ju inte nej till, så i lördags när firandet av Vindelälven hölls var vi på plats.

Morgonen började med skyfall, blixtar och dunder så vi gladdes åt att vi bestämt oss för att spela i logen på området. Men innan evenemanget gick av stapeln hade regnet försvunnit och vädret var varmt och behagligt. En lyckad dag och lyckad spelning, tack Vindeln!

Väl hemma i Dorotea igen var det ingen vila, utan vi fick genast börja förbereda arrangemanget med Musik och Riksteaterföreningen, där Tina Ahlin och Bengan Jansson skulle sjunga snapsvisor för och med publiken som kalasade på surströmming. Det blev en mycket lyckad kväll på Kramforsgården.

Lämna ett svar