VÅRMARKNAD I VINDELN

Under årens lopp har Roland utökat sitt förråd av ”leksaker” som vi brukar sätta upp utanför Granåslogen under midsommarfirande på Kullerbacken. Tidigt i våras fick vi erbjudande från Vindeln om att komma till deras vårmarknad 4/5 och sätta upp vårt minitivoli där.

Det kändes spännande och nytt att resa iväg med släpvagnen fylld av helt andra saker än de vi vanligtvis drar runt på när vi är på turné. Vi anlände till Vindeln på fredageftermiddag och hann titta oss runt och träffa Rolands barn som bosatt sej i Vindeln. Tidigt på lördagmorgonen släpade vi ut allt och började sätta upp.

Klockan 10.00 när vårmarknaden startade var vi klara att ta emot besökare i vår tivoli-park.

Solen sken och besökarna lät inte vänta på sej…..

En gammal vävstol fungerade finfint som musikinstrumet.

Här kunde man testa styrkan på ”avtryckarfingret”….

…bygga med klossar….…och spela minibowling.

Många människor passerade och lekte i parken och de fem timmarna som vårmarknaden pågick, kilade snabbt förbi.

En trevlig dag med glada människor och bra väder, TACK VINDELN, vi kommer igen!
U

Lämna ett svar