ÅRSMÖTE OCH FESTMIDDAG

IMG_2772Ett strålande solsken bjöd torsdagen i Lycksele på! Vi hade fått den stora äran att stå för underhållningen, då PRO Västerbotten hade sitt årsmöte och 70års jubileum, på Hotell Lappland.

Vi anlände vid 10.00 och kunde genast börja bygga upp scenografin till ”Vitterhistorier, sång och spelglädje”, i en avgränsad del av restaurangen.

Utanför fönstret hade vi en vacker utsikt över älven, i ett soligt och vintrigt landskap.

IMG_2759

När bygget stod klart, hade den förföriska matlukten gjort oss rejält hungriga, och den serviceinriktade personalen erbjöd oss att hugga in på lunchbuffén som stod framdukad. Mycket gott!

IMG_2754

Mätta och belåtna kunde vi sedan uträtta lite ärenden på Dollarstore och Granngården, innan vi återvände till hotellet för soundcheck.

Borden, där publiken skulle sitta, var dukade och klara inför middagen.

IMG_2755

 

Det blev en trevlig och minnesvärd föreställning, tack vare den fina publiken. Vi blev varma både av värmen från publiken och solen som lyste in genom fönstret!

Efter föreställningen blev det en paus före middagen, då vi passade på att snabbt riva och packa ihop, eftersom vi var bjudna att delta i middagen.

IMG_2768

Det var verkligen ingen uppoffring att stanna och äta middag, när det bjuds på en sådan festmåltid, med både förrätt, varmrätt och efterrätt!

IMG_2760

IMG_2765

IMG_2770

Vi säger tack för det, vi kommer gärna igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *