VÅR I TIMRÅ!

VÅR I TIMRÅ!

Vi reste från Dorotea torsdagmorgon, temperaturen visade -12 grader, en dräglig temperatur efter den sista tidens rejäla kyla, tyckte vi, slutdestinationen var Timrå.

När vi passerat Ramsele började temperaturen att stiga och vägbanan blev vårlik och slaskig. Framme i Timrå kunde vi konstatera att det kändes som vår, plusgrader och solsken.

Vi letade reda på caféet där vi skulle framföra ”Vitterhistorier, sång och spelglädje”, för medlemmarna i Timrå Teaterförening på kvällen.

073

Därefter intog vi en låång måltid tillsammans med Rolands vän från ungdomstiden, Ulf, som är bosatt i Timrå. Ett kärt återseende för Roland.

068

In Between, som caféet hette, där vi skulle framträda, låg i kyrkans lokaler och vår loge var ett välsignat rum, av dörrdekorationen att döma.

Som parantes kan nämnas att vår tidigare präst Nina, nu verkar som präst i Timrå.

070

Publiken började strömma till i ett tidigt skede och när klockan var 19.00, var lokalen i det närmaste full. Arrangörerna hade fullt upp med att välkomna alla gäster.

069

Ordförande hälsade välkommen och därefter var scenen vår….

072

…Tiden går fort när man har roligt, och med hjälp av en engagerad, intresserad och glad publik, rodde vi föreställningen i hamn och både vi och publiken fick sedan en välförtjänt kopp kaffe med god kaka.

I morgon drar vi till Svegs kommun, för att ge förskolebarnen i Sveg, Hede, Vemdalen och Funäsdalen föreställningen om Tjopp.

Rapport kommer….

 

 

Lämna ett svar