Erik och Ester på besök i Selet och Bjurholm

I söndags besökte Hästskoteatern Selet utanför Vännäs, för att låta nybyggarparet Erik och Ester träffa den trevliga publiken där.  Det var ganska precis ett år sedan vi besökte dem förra gången, och vi blev lika väl mottagen av både arrangörer och publik denna gången också.

Efter föreställningen bjöds det på kaffe, och då passade de yngre i publiken på att prova på spelet ”fårhimmel, som ingick i föreställningen.

Eftersom Bjurholm stod på tur för Erik och Ester, nästa dag, övernattade vi hos släkten i Vännäs. Praktiskt och bra!

Vi åkte vidare nästa morgon mot Bjurholm, där årskurs 4-6 skulle vara vår publik kl. 12.00.  Vi släpptes in på Folkets Hus och började packa upp…. då kom vår arrangör Karin med bekymrad min och berättade att en krock uppstått. Kommunfullmäktige skulle sammanträda i lokalen 13.00!

Allt ordnade sig till det bästa, vi byggde med rekordfart, tidigarelade föreställningen, eleverna sköt upp lunchen och efter föreställningen rev vi med, om möjligt, ännu mer raketfart.

Det enda missödet var att vi i brådskan glömde ta ett foto från Bjurholm, att sätta in här, men bättre lycka nästa gång!

Nu blir det Norsjö med Tjopp om en knapp vecka!

 

Lämna ett svar